Alue

JYVÄSKYLÄN PALVELUIDEN LAIDALLA

Päijänteen ympäröimä Nenäinniemi sijaitsee Jyväskylän eteläpuolella, muutaman kilometrin päässä keskustan vilinästä. Uuden ohitustien ansiosta suurten keskusten palvelutarjonta on lähellä Nenäinniemen asukkaita, ja Kuokkalan keskustan arkiset palvelut, kuten terveysasema, apteekki ja päivittäistavarakauppa, ovat vain parin kilometrin päässä.

VIHREÄ PONNAHDUSLAUTA ELÄMÄLLE

Mäntyniemen ympäristön luontoystävälliset puuhat ja aktiivinen yhteisö sekä muutaman kilometrin päässä olevat Jyväskylän keskustan kattavat palvelut varmistavat, että aina löytyy tekemistä. Lapsiperheiden suosiossa olevalta alueelta löytää oman kodin nurkilta todennäköisesti useammankin hyvän ystävän, joiden kanssa käydä leikkikentällä, jalkapalloa potkimassa, lentopalloa lätkimässä tai uimarannalla.

TÄYDELLINEN KOTI LUONTOA RAKASTAVALLE

Lähdit sitten itään, etelään tai länteen, Päijänteen ranta on sinua aina vastassa. Sen kiemurtelevat rannat ja moninaiset metsät kätkevät syleilyynsä melontakerhon, pienvenesataman sekä upean rantareitin. Täällä jokapäiväinen lenkkihetki karvakuonon kanssa muuttuu stressiä purkavaksi luontoelämykseksi, ja järven aallot avaavat uusia ovia uusille harrastuksille ja mielenkiintoiselle arjelle.

Etäisyydet

Jyväskylän Keskusta 6,9km
Kuokkalan Keskusta 3,5km
Kuokkalan Terveysasema 3,4km
Keski-Suomen Keskussairaala 8,5km
Kyllön Terveysasema 8,6km

Kaupat & Shoppailu

Keljon Marketit (Citymarket, Prisma, Lidl) 6km
Kuokkalan Kauppakeskus (S-Market, K-Supermarket) 3,5km
Kekkolantien K-Market 3,0km

Päiväkodit & Koulut

Kuokkalan Yhtenäiskoulu 3,3km
Pohjanlammen Päiväkoti 3,0km
Päiväkoti Satulinna 3,1km
Nenäinniemen Koulu 1,5km
Sivutaskun Päiväkoti 1,6km

Ulkoilu & Urheilu

Kuokkalan Graniitti 3,2km
Sippulanniemen Luontopolku 4,0km
Sippulanniemen Kuntolatu 4,1km
Jyväs-Golf 4,8km
Jyväskylän Satama 5,3km

OMAKOTI- JA RIVITALOJEN RAUHASSA

Nenäinniemen rauhallista katukuvaa hallitsevat vihreät puut ja pensaat sekä rivi- ja omakotitalot. Kadut täyttyvät päivisin elämästä, ja rauhoittuvat öisin nukkumaan yhdessä niiden varsilla asuvien asukkaiden kanssa.

PALVELUIDEN LÄHEISYYDESSÄ

Päiväkodit ja koulut löytyvät Nenäinniemeltä, ja muut päivittäiset palvelut ovat parin kilometrin päässä Kuokkalassa. Jyväskylän keskustan palveluiden pariin hurauttaa minuuteissa. Kiireisen arkipäivän jälkeen on ihana palata kotikadun syleilyyn.

Lähetä yhteydenottopyyntö