Kohdeinfo

SUUREN KAUPUNGIN PALVELUT LÄHELLÄ

Jyväskylän Mäntyniemen neljän pienkerrostalon kokonaisuus tarjoaa rauhaa ja omaa tilaa nykyajan kiireisen elämän vastapainoksi. Nenäinniemen luonnonläheinen, omakoti- ja rivitalopainotteinen asuinalue on suosittu etenkin lapsiperheiden keskuudessa, mikä tekee ympäristöstä rauhallisen ja huolettoman asua.

Oman kodin sauna ja parveke/terassi tuovat ihanaa vaihtelua arkeen. Taloyhtiön kattavista ulkotiloista saa lisätilaa niin lastenvaunujen, pyörien kuin irtaimistonkin varastointiin, ja sähkötolpallinen autopaikka antaa myös autolle lisälämpöä hyisimpinäkin talvipäivinä. 90-luvulla rakennetun pienkerrostalon asuntojen kodinkoneita, kiinteitä kalusteita ja sisustusta on uusittu ajan saatossa aina tarpeen vaatiessa.

Luontoa rakastavalle Mäntyniemi tarjoaa ihanteellisen paikan asua. Päijänteen vesistä voi nauttia kesäisin veneellä ja uiden, ja talvella hiihtäen ja lenkkeillen – puhumattakaan niistä pitkistä ulkoilureiteistä, jotka kulkevat Päijänteen rantaa pitkin. Silti Jyväskylän keskustaan kipaisee Mäntyniementieltä vain kymmenessä minuutissa. Koulu ja päiväkoti ovat vain reilun kilometrin päässä, sekä lähimpään ruokakauppaan on matkaa vain kolme kilometriä.

AS OY JYVÄSKYLÄN MÄNTYNIEMI

Mäntyniementie 15–19, 40520 Jyväskylä (Nenäinniemi)

  • Rakennettu vuonna 1996
  • Neljä pienkerrostaloa
  • Asuntoja yhteensä 17
  • Tolpallisia autopaikkoja 18
  • Lastenvaunuvarasto
  • Ulkoiluvälinevarasto
  • Irtainvarasto

Perheystävällinen alue

Mäntyniemen ympäristö on etenkin lapsiperheiden keskuudessa suosittua aluetta. Leikkitovereita saattaa löytyä heti naapurista, ja Mäntyniementietä pitkin on turvallista tallustaa.

Näppärämpää asumista

Juuri sopivasti tilaa monenlaiseen elämäntilanteeseen. Nenäinniemi tarjoaa rauhallista elämänmenoa ja luonnon antimia arvostavalle hyvän paikan asua.

Lähetä yhteydenottopyyntö